|
avram
|
 |
« Одговор #46 послато: Јул 01, 2009, 09:09 » |
|
Nije valjda baš tako.Ja bi sredinom ili krajem jela trebao doći dole na odmor pa me baš ove tvoje riječi ne raduju.Pozdrav srpskoj Budvi. 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
redimontenegro
искушеник
Оцјени моје дискусије: -2
Ван мреже
Mood:
Way of Life: Undisclosed
20.00 credits
View Inventory
Send Money to redimontenegro
|
 |
« Одговор #45 послато: Јул 01, 2009, 09:09 » |
|
Bog pomogao brate.ovdje nema ni ameri4ko-svinjske gripe a izgleda uporedo sa njom nema ni turista.Ipak za utjehu ima dosta kise tako da je voda koliko toliko 4ista i jos je ima za pice a i tusiranje.Od svih turista ima najvise arbanasa koji izgleda dolaze da vide kakav je teren za naseljavanje i osvajanje novih predjela a ja jos uvijek pjevam >DRUZE MILO ZEZNUO SI OD TITA SVE SI UZO NAMA OSTA KITA<.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
avram
|
 |
« Одговор #44 послато: Јун 30, 2009, 10:10 » |
|
MAJSKA ZORA OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO ZA TEBE SAM GLASAT MORO JER SU MENI ZATO DALI JEDAN DZA4IC BRASNA MALI.
SAD SE SETAM PO BRDIMA U LIJEVIM OPANCIMA NEMAM PARA NI ZA HRANU A KAMO LI ZA KAFANU.
JEVROPA NAS NECE TAMO KAZE DA JOS SA4EKAMO JA BIH PRODO MAJKU STARU SAMO DA MI DATE PARU. D.CICMIL BU2
Svaka čast prijatelju,ima li u Budvi ove krmeće gripr?Treba da dođem kao na odmor dole,a?
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
redimontenegro
искушеник
Ван мреже
Mood:
20.00 credits
View Inventory
|
 |
« Одговор #43 послато: Јун 29, 2009, 10:10 » |
|
MAJSKA ZORA OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO ZA TEBE SAM GLASAT MORO JER SU MENI ZATO DALI JEDAN DZA4IC BRASNA MALI.
SAD SE SETAM PO BRDIMA U LIJEVIM OPANCIMA NEMAM PARA NI ZA HRANU A KAMO LI ZA KAFANU.
JEVROPA NAS NECE TAMO KAZE DA JOS SA4EKAMO JA BIH PRODO MAJKU STARU SAMO DA MI DATE PARU. D.CICMIL BU2
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
serdar
|
 |
« Одговор #42 послато: Јун 27, 2009, 18:06 » |
|
Pa tako je to kad ljudi misle,da se da sve kešom kupiti a nerazmišljaju o budučnosti pa se posle kaju ali posle j..a nema kajanja 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
che
друг члан

Оцјени моје дискусије: 2
Ван мреже
Mood:
Way of Life: Humanism
Поруке: 423
248.00 credits
View Inventory
Send Money to che
|
 |
« Одговор #41 послато: Јун 24, 2009, 20:08 » |
|
Ma ono sto je nekada bila dika sada je nesto sto gleda samo sebe i sve kroz novac.Budva je prevazisla sebe i postala mjesto za pranje novca a stjeciste brace iz Bosne i Srbije.I tebi pozdrav od forumasa i navrati cesce.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
redimontenegro
искушеник
Ван мреже
Mood:
20.00 credits
View Inventory
|
 |
« Одговор #40 послато: Јун 24, 2009, 17:05 » |
|
Starobudvani su malo prodavali uglavnom to su radili oni novokomponovani koji du do toga dosli kojekakvim putevima i na4inima a sada kada su polupali kola kupljena za prodatu o4evinu i djedovinu kukaju i psuju ruse iako su za tu imovinu uzeli mnogo vise nego sto vrijedi.Ovi novokomponovani crnogorci su uglavnom ljudi bez karaktera i nista drugo osim paraziti i prevaranti i zato su uspjeli uci u ovu i ovakvu vlast. pozdrav za sve forumase iz Budve.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
DJ BURSAC
|
 |
« Одговор #39 послато: Јун 24, 2009, 12:12 » |
|
a jeste al mnogo su prodali svoje zemlje drugima pa sad jos malo pa nestadose crnogorci iz budve
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
avram
|
 |
« Одговор #38 послато: Јун 24, 2009, 09:09 » |
|
KORUPCIJA
Budvo nasa slavom ovjen4ana Kao nikad sad si okaljana U tebi se 4uda dogadjaju Korupcija i mito vladaju Policija kriminalce stiti A stradaju 4asni i 4estiti Za sudije sad zakon ne vredi Sude kako njima se naredi. Korupcija na svakom koraku Narod cuti i stenje u mraku. Ako reket policajcu ne das Kroz prozor ces zatvorski da gledas. Policajci putem korupcije Potkupice lako i sudije Advokat vas nece zastititi Jer ce oni i njega kupiti. Sve nepravda-haos korupcija Narod stiti 4udna poli-cija Njihov zakon to je topuz tvrdi A ne4ojstvom njina dusa smrdi.
DRAGO CICMIL BU2
Pa nije valjda da je tako a ja sam stekao utisak da sve teče med i mlijeko i da je turista svetinja.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
redimontenegro
искушеник
Ван мреже
Mood:
20.00 credits
View Inventory
|
 |
« Одговор #37 послато: Јун 24, 2009, 09:09 » |
|
KORUPCIJA
Budvo nasa slavom ovjen4ana Kao nikad sad si okaljana U tebi se 4uda dogadjaju Korupcija i mito vladaju Policija kriminalce stiti A stradaju 4asni i 4estiti Za sudije sad zakon ne vredi Sude kako njima se naredi. Korupcija na svakom koraku Narod cuti i stenje u mraku. Ako reket policajcu ne das Kroz prozor ces zatvorski da gledas. Policajci putem korupcije Potkupice lako i sudije Advokat vas nece zastititi Jer ce oni i njega kupiti. Sve nepravda-haos korupcija Narod stiti 4udna poli-cija Njihov zakon to je topuz tvrdi A ne4ojstvom njina dusa smrdi.
DRAGO CICMIL BU2
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
avram
|
 |
« Одговор #36 послато: Август 28, 2008, 13:01 » |
|
Evo još fotosa a koliko sam čuo gradi se i nov hotel na lokaciji "Slovenska plaža" e sada da li ruše hoteli koji su tu kao što je Aleksandar nije mi poznato.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
avram
|
 |
« Одговор #35 послато: Август 28, 2008, 13:01 » |
|
Budva kao Dubai???Pa Budva ce kao cijela CG biti jedna slobodna zona za sve i svasta.Gradi se uveliko i kako stvari stoje CG nece biti ni bitno oce li biti turista nego koliko ce doci tog "kapitala".Da ne pričam previše evo par fotografija,sve izgleda kao iz bajke još da se riješe problemi navedeni u temi "GO" biće pravo. Radovi teku na poluostrvu izmedju Bečića i Budve kao i u samom gradu.Bogumi nema više mjesta za sirotinu i Bosne tamo.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
malina
искушеник
Оцјени моје дискусије: -1
Ван мреже
Mood:
Way of Life: Christianity
8.00 credits
View Inventory
Send Money to malina
malina u merkatoru
|
 |
« Одговор #34 послато: Август 21, 2008, 08:08 » |
|
Pa ta prica Budvom je zapravo prica Ofsor zone koja treba da bude u celoj CG.To je pranje novca i nista vise.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Одговор #33 послато: Август 12, 2008, 12:12 » |
|
Kad se vrnem bice fotografija iz Dubaia,kao i opisa samog puta,te ponude i problema u posjecenosti.Ja sam razocaran.Evo pisem sa mobtela jer je internet u Budvi papren pa mi je ovo jeftinija varijanta.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
avram
|
 |
« Одговор #32 послато: Август 05, 2008, 11:11 » |
|
Sezona je bato puklakao djevdjir.U stapi pise -10% ali moje licno misljenje da je taj procenat bar 30% a sta da radis ko nece brata za turistu oce propalu sezonu kao dar.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
|