|
prela
|
 |
« Одговор #50 послато: Септембар 14, 2009, 16:04 » |
|
Nisu svjesni da će ovim pristupom domaćem gostu, ostati i bez domaćeg a izgleda i bez Ruskog gosta. Rusi su dolazili i ulagali jer je bilo jako puno našeg naroda a ako naš narod ne bude dolazio neće ni Rusima biti interesantno tako da će polako ostati prazne plaže u Crnoj Gori.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
avram
|
 |
« Одговор #49 послато: Август 09, 2009, 15:03 » |
|
Sve ono sto smo pricali ce na kraju biti promasena investicija.Skoro pa se stalo sa svim gradnjama.Osta ce nam samo ruglo od poluzavrsenih zgrda... Pozdrav za sve iz nase Budve...
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
serdar
|
 |
« Одговор #48 послато: Јул 13, 2009, 19:07 » |
|
Budva od kako je CG stekla nezavisnost Rusi su poceli masovno da kupuju dole primorske predjele da privatizuju i za par decenija to ce biti uglavnom strano
Pa svuđe ti je tako narod misli važno je da lapimo pare a posle nije važno ali tu se varaju ja sam tako kupijo 5 duluma zemlje od jednog slovenca a sad mu žao kaže dao bi mi duplo samo da mu vratim ali sad je kasno ja sam več isplaniro sve i tako.Samo jopet nemoj me naopako svatiti bolje Rusi nego neki ljigavi Talijani ili slično.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
Bosanac
друг члан

Оцјени моје дискусије: -6
На мрежи
Mood:
Way of Life: Islam
Активност на форуму
|
 |
« Одговор #47 послато: Јул 13, 2009, 15:03 » |
|
Budva od kako je CG stekla nezavisnost Rusi su poceli masovno da kupuju dole primorske predjele da privatizuju i za par decenija to ce biti uglavnom strano
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
avram
|
 |
« Одговор #46 послато: Јул 01, 2009, 09:09 » |
|
Nije valjda baš tako.Ja bi sredinom ili krajem jela trebao doći dole na odmor pa me baš ove tvoje riječi ne raduju.Pozdrav srpskoj Budvi. 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
redimontenegro
искушеник
Оцјени моје дискусије: -2
Ван мреже
Mood:
Way of Life: Undisclosed
Активност на форуму
|
 |
« Одговор #45 послато: Јул 01, 2009, 09:09 » |
|
Bog pomogao brate.ovdje nema ni ameri4ko-svinjske gripe a izgleda uporedo sa njom nema ni turista.Ipak za utjehu ima dosta kise tako da je voda koliko toliko 4ista i jos je ima za pice a i tusiranje.Od svih turista ima najvise arbanasa koji izgleda dolaze da vide kakav je teren za naseljavanje i osvajanje novih predjela a ja jos uvijek pjevam >DRUZE MILO ZEZNUO SI OD TITA SVE SI UZO NAMA OSTA KITA<.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
avram
|
 |
« Одговор #44 послато: Јун 30, 2009, 10:10 » |
|
MAJSKA ZORA OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO ZA TEBE SAM GLASAT MORO JER SU MENI ZATO DALI JEDAN DZA4IC BRASNA MALI.
SAD SE SETAM PO BRDIMA U LIJEVIM OPANCIMA NEMAM PARA NI ZA HRANU A KAMO LI ZA KAFANU.
JEVROPA NAS NECE TAMO KAZE DA JOS SA4EKAMO JA BIH PRODO MAJKU STARU SAMO DA MI DATE PARU. D.CICMIL BU2
Svaka čast prijatelju,ima li u Budvi ove krmeće gripr?Treba da dođem kao na odmor dole,a?
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
redimontenegro
искушеник
Ван мреже
Mood:
Активност на форуму
|
 |
« Одговор #43 послато: Јун 29, 2009, 10:10 » |
|
MAJSKA ZORA OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO ZA TEBE SAM GLASAT MORO JER SU MENI ZATO DALI JEDAN DZA4IC BRASNA MALI.
SAD SE SETAM PO BRDIMA U LIJEVIM OPANCIMA NEMAM PARA NI ZA HRANU A KAMO LI ZA KAFANU.
JEVROPA NAS NECE TAMO KAZE DA JOS SA4EKAMO JA BIH PRODO MAJKU STARU SAMO DA MI DATE PARU. D.CICMIL BU2
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
serdar
|
 |
« Одговор #42 послато: Јун 27, 2009, 18:06 » |
|
Pa tako je to kad ljudi misle,da se da sve kešom kupiti a nerazmišljaju o budučnosti pa se posle kaju ali posle j..a nema kajanja 
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
che
старина Новак

Оцјени моје дискусије: 5
Ван мреже
Mood:
Way of Life: Humanism
Поруке: 504
Активност на форуму
|
 |
« Одговор #41 послато: Јун 24, 2009, 20:08 » |
|
Ma ono sto je nekada bila dika sada je nesto sto gleda samo sebe i sve kroz novac.Budva je prevazisla sebe i postala mjesto za pranje novca a stjeciste brace iz Bosne i Srbije.I tebi pozdrav od forumasa i navrati cesce.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
redimontenegro
искушеник
Ван мреже
Mood:
Активност на форуму
|
 |
« Одговор #40 послато: Јун 24, 2009, 17:05 » |
|
Starobudvani su malo prodavali uglavnom to su radili oni novokomponovani koji du do toga dosli kojekakvim putevima i na4inima a sada kada su polupali kola kupljena za prodatu o4evinu i djedovinu kukaju i psuju ruse iako su za tu imovinu uzeli mnogo vise nego sto vrijedi.Ovi novokomponovani crnogorci su uglavnom ljudi bez karaktera i nista drugo osim paraziti i prevaranti i zato su uspjeli uci u ovu i ovakvu vlast. pozdrav za sve forumase iz Budve.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
DJ BURSAC
|
 |
« Одговор #39 послато: Јун 24, 2009, 12:12 » |
|
a jeste al mnogo su prodali svoje zemlje drugima pa sad jos malo pa nestadose crnogorci iz budve
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
avram
|
 |
« Одговор #38 послато: Јун 24, 2009, 09:09 » |
|
KORUPCIJA
Budvo nasa slavom ovjen4ana Kao nikad sad si okaljana U tebi se 4uda dogadjaju Korupcija i mito vladaju Policija kriminalce stiti A stradaju 4asni i 4estiti Za sudije sad zakon ne vredi Sude kako njima se naredi. Korupcija na svakom koraku Narod cuti i stenje u mraku. Ako reket policajcu ne das Kroz prozor ces zatvorski da gledas. Policajci putem korupcije Potkupice lako i sudije Advokat vas nece zastititi Jer ce oni i njega kupiti. Sve nepravda-haos korupcija Narod stiti 4udna poli-cija Njihov zakon to je topuz tvrdi A ne4ojstvom njina dusa smrdi.
DRAGO CICMIL BU2
Pa nije valjda da je tako a ja sam stekao utisak da sve teče med i mlijeko i da je turista svetinja.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
redimontenegro
искушеник
Ван мреже
Mood:
Активност на форуму
|
 |
« Одговор #37 послато: Јун 24, 2009, 09:09 » |
|
KORUPCIJA
Budvo nasa slavom ovjen4ana Kao nikad sad si okaljana U tebi se 4uda dogadjaju Korupcija i mito vladaju Policija kriminalce stiti A stradaju 4asni i 4estiti Za sudije sad zakon ne vredi Sude kako njima se naredi. Korupcija na svakom koraku Narod cuti i stenje u mraku. Ako reket policajcu ne das Kroz prozor ces zatvorski da gledas. Policajci putem korupcije Potkupice lako i sudije Advokat vas nece zastititi Jer ce oni i njega kupiti. Sve nepravda-haos korupcija Narod stiti 4udna poli-cija Njihov zakon to je topuz tvrdi A ne4ojstvom njina dusa smrdi.
DRAGO CICMIL BU2
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
avram
|
 |
« Одговор #36 послато: Август 28, 2008, 13:01 » |
|
Evo još fotosa a koliko sam čuo gradi se i nov hotel na lokaciji "Slovenska plaža" e sada da li ruše hoteli koji su tu kao što je Aleksandar nije mi poznato.
|
|
|
|
|
Сачувана
|
|
|
|
|
|