Modran-Semberija online
Јул 05, 2008, 19:07 *
Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије
Вести: Molimo članove foruma da sebi izaberu avatar iz naše bogate galerije ili pak postavljajući URL avatara.Tu je naravno i mogućno preuzimanja lične sličice sa sopstvene mašine.Avatari članova koji nemaju aktivnosti na forumu duže od 60 dana biće brisani.HVALA.

Почетна   Помоћ Календар Chat Пријављивање Регистрација  
Странице: 1   Иди доле
  Штампај  
Аутор Тема: halloween-paganski običaji kod hrišćanana  (Прочитано 260 пута)

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.
admin2
početnik
**

Оцјени моје дискусије: 0
Ван мреже Ван мреже

Mood:

Way of Life: Christianity
Поруке: 52

« Одговор #2 послато: Мај 09, 2008, 07:07 »

Iskreno meni to i djeluje paganski po malo i satanistički.Na osnovu toga je snimljeno i par fimova kao što je "Noć vještica" ali i da nema toga kosi se to sa osnovama Hrišćanstva.A mi smo ti ko lijepak za gluposti naročiti sa "zapada".Nećemo mi prihvatiti šta dobro čega sigurno i na zapadu ima.

Сачувана
zvoncica
drug član

Оцјени моје дискусије: 6
Ван мреже Ван мреже

Mood:

Поруке: 297

« Одговор #1 послато: Мај 08, 2008, 23:11 »

Dan mrtvih postoji kod katolika i kod protestanata,kod pravoslavaca toga nema.Jos jedna glupost,ako i to pocnemo da prihvatamo,i ovako nam svasta namecu!Ako si mislio na Dan Vestica...pa svasta ce nama doci od Amera....i od holivudske masinerije

Mislim da je glupost prihvatati tudje,ja sam za onu staru postuj druge,a svoga se pridrzavaj...ali mi smo skloni pomodarstvu...sta ces pink dole

Сачувана
zeleni
drug član

Оцјени моје дискусије: -7
Ван мреже Ван мреже

Mood:

Поруке: 325

srbenda
Nisam Šešelj a ni Naser

« послато: Мај 08, 2008, 08:08 »

{alt}Svedoci smo pokusaja da se Pravoslavnima nametne obelezavanje paganskih praznika odevenih u holivudsko ruho. Treba li nasa deca da se maskiraju u mrtvake i u ime mrtvih traze slatkise od komsija? Ovaj pogubni praznik nije ni najmanje simpatican i sve pokusaje njegovog uvodjenja kod nas treba odbaciti.  sirotinja

Сачувана
Странице: 1   Иди горе
  Штампај  

Пребаци се на:  

475305
Покреће MySQL Покреће PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Исправан XHTML 1.0! Исправан CSS!
Страница је направљена за 0.306 секунди са 25 упита.