Шта је то и како функционише AliExpress -

AliExpress је глобална онлајн платформа која је започела свој рад 2010. године. Ова услуга омогућава малим предузећима из Кине и других земаља да понуде своје производе интернационалним купцима путем интернета. Ево неких интересантних информација о AliExpress:

Home page (Smart links)
  • Власништво: Алиекспрес је у власништву Алибаба Групе.
  • Продаја и производи: Продавци на Алиекспресу могу бити компаније и појединци. Ова платформа омогућава продају различитих производа широм света.
  • Концепт: Алиекспрес је сличан еBay-у, где су продавци независни и користе Алиекспрес као платформу за продају својим муштеријама и другим предузећима.
  • Интернационални фокус: Алиекспрес је најпосећенија интернет продавница у Русији и 10. најпопуларнија интернет страница у Бразилу. Фокусиран је примарно на интернационалне купце, највише у Сједињеним Америчким Државама, Русији, Бразилу и Шпанији.
  • Разлика од Амазона: Алиекспрес се не бави директном продајом производа купцима, већ повезује кинеска предузећа са њиховим интернационалним купцима.

Алиекспрес је платформа која омогућава приступ разним производима по прихватљивим ценама. Надам се да ћете уживати у истраживању ове интересантне онлајн продавнице! 🌟🛒

Сазнај више на:1sr.wikipedia.org2en.wikipedia.org34tracking.net

Kako купити и платити артикл на Алиекспресу?

AliExpress је глобална онлајн платформа која омогућава куповину различитих производа по прихватљивим ценама. Ево корак-по-корак упутства о томе како купити и платити артикл на AliExpress:

  1. Пронађите производ: Претражите AliExpress за производом који желите да купите. Када га пронађете, кликните на њега да бисте видели детаље.
  2. Додајте у кошарицу: На страници производа кликните на “Додај у кошарицу”. Можете додати више производа у кошарицу пре него што наставите са плаћањем.
  3. Проверите кошарицу: Када сте додали све производе које желите, кликните на “Кошарица” да бисте видели своју наруџбину. Проверите да ли су сви производи тачни и кликните на “Наравно”.
  4. Избор адресе и начина доставе: Изаберите адресу на коју желите да вам се производи доставе. Затим изаберите начин доставе (нпр. стандардна или брза достава).
  5. Избор начина плаћањаAliExpress нуди различите методе плаћања, укључујући кредитне и дебитне картице, електронске платежне системе и друге. Изаберите методу која вам највише одговара.
  6. Плаћање: Следите упутства за плаћање на страници. Унесите потребне податке о картици или користите други изабрани метод плаћања.
  7. Потврда и завршетак: Након успешног плаћања, добићете потврду о наруџбини. Продавац ће обрадити вашу наруџбину и послати вам производе.

Напомена: Важно је да пазите на безбедност својих података при плаћању на интернету. Користите заштићене веб странице и не делите личне информације са непознатим изворима.

За више детаља и конкретне информације о опцијама плаћања, пратите линкове у резултатима претраге123. Срећно са вашим шопингом на AliExpress! 🌟🛒

253
Кликни и оцјени овај чланак
Тотал: 0 Пресек: 0

By Modran

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *