Алекса Аврамовић и ХО Срби за Србе заједно за породице на Косову и Метохији

Алекса Аврамовић и ХО Срби за Србе заједно за породице на Косову и Метохији – 11. јун – Донаторско вече у Чачку.

Поштовани представници медија,

Хуманитарна организација Срби за Србе заједно са кошаркашем Алексом Аврамовићем организује друго Донаторско вече у Чачку, у уторак 11. јуна са почетком од 19ч у хотелу “Royal Residence”.

Циљ овогодишње донаторске вечери је прикупљање донација у вредности од 60.000 евра за велику Видовданску акцију на Косову и Метохији у оквиру које планирамо да помогнемо више од 40 породица које желе да остану и опстану на својим огњиштима.

Поред кошаркаша Алексе Аврамовића, певачице Ане Кокић, академика Матије Бећковића, водитеља Стефана Поповића, певача Александра Цветковића из Тропико бенда и виолинисте Андрије Абрамовића донаторској вечери присуствоваће бројне познате личности.

У склопу програма биће одржана и хуманитарна аукција где ће гости имати прилику да лицитирају кошаркашки и фудбалски дрес репрезентације Србије, сабрана дела академика Матије Бећковића са посебном личном посветом, уникатну кошуљу бренда „Gufo wear“ и препис странице Мирослављевог јеванђеља калиграфа Душана Мишића.

На следећем линку налази се вест са нашег сајта са свим потребним информацијама о донаторској вечери: https://www.srbizasrbe.org/poziv-na-drugo-donatorsko-vece-u-cacku-za-pomoc-porodicama-na-kosovu-i-metohiji/

Како бисмо дошли до што већег броја људи значила би нам Ваша подршка па Вас овим путем молимо да пренесете најаву донаторске вечери и позивамо Вас да дођете на донаторско вече и медијски испратите наш догађај.

Видео најава са познатима налази се на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=McXn5qJR-zk

За додатне информације будите слободни да ме контактирате на број телефона 060/6233-931

Молим Вас да нам потврдите уколико долазите на донаторско вече због прес акредитација.

С поштовањем,

Марија Моровић
ПР ХО Срби за Србе

149
Кликни и оцјени овај чланак
Тотал: 0 Пресек: 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *