Ф.К. Дрина-саопштење за јавност

У два посљедња кола мтел Прве лиге Републике Српске фудбалере Дрине очекују два озбиљна противника и тешка борба за очување позиције на табели која ће их оставити у Лиги.

У суботу на свом терену Дринa дочекујe екипу “Лакташа”.

Тим поводом, данас су на конференцији за медије, изјаве дали тренер Миле Лазаревић и капитен Данијел Ћулум.

Дочекујемо изузетно квалитетну екипу која се налази на другој позицији. Они имају најбољег стријелца лиге, појаснио је Лазаревић. 

“Ово нам је последња утакмица на нашем терену. Надам се да ћемо у овој утакмици, а уз подршку публике доћи до побједе са којој би остварили главни циљ од почетка првенства,  а то је опстанак у рангу. Екипа има потенцијала што је доказала у другом дијелу првенства”, рекао је Лазаревић.

Данијел Ћулум, капитен Дрине истакао је да их очекује захтјевна утакмица са квалитетним противником који у својим редовима има прволигашки играчки кадар.

“Ми знамо шта нам је чинити у овој утакмици. Имамо квалитет и то смо показали против екипа из врха табеле. Очекујемо побједу и вјерујем у своје саиграче. Надам се да ће бити доста публике и да ћемо побједити, а после сви заједно славити,” рекао је Ћулум на конференцији ФК Дрина.

Екипа “Лакташа” се налази на другој позицији са 64 бода док ФК “Дрина” тренутно заузима 13 позицију са 40 бодова. 

Против Лакташа очекујемо подршку Зворника и наших навијача, пуне трибине и атмосферу која може да сломи сваког противника. Овај меч може највише да одлучи нашу позицију и зато позивамо све да дођу и подрже свој клуб и свој град, поручују из клуба.

Дрина – Лакташи, Градски стадион Зворник, субота 25. мај, 17.30 часова. Улаз 3КМ (за љепши пол и дјецу слободан улаз).

127
Кликни и оцјени овај чланак
Тотал: 0 Пресек: 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *